Logo

Handelsbetingelser

 

 

Handelsbetingelser

Når du handler hos Københavns Listefabrik, foregår det på Danske Byggecentres salg- og leveringsbetingelser "DB20"

 

LÆS DB20: KLIK HÈR.

 

Ved evt. misligholdelse af aftalen ophører den med omgående virkning og Københavns Listefabrik kan i givet fald kræve personlig sikkerhedsstillelse for forfaldne beløb. Ved for sen betaling beregnes 1,85% rente pr. påbegyndt måned, dog mindst kr. 50,00. 

 

Når du handler via vores hjemmeside gælder desuden nedenstående salgs- og leveringsbetingelser :

 

Så nemt handler du lister i vores web-shop:

1.     Find dine varer i menuen til venstre eller søg via søgefeltet.

2.     Fyld din indkøbskurv.

3.     Angiv leveringsmetode samt navn/adresse mv. og afsend din                    bestilling.

4.     Efter typisk 1-2 hverdage modtager du en ordrebekræftelse med de mængder/længder vi kan tilbyde.

5. På bekræftelsen er et link til betaling, følg linket og gennemfør betalingen. Vi vil normalt færdigpakke og afsende dine varer efterfølgende hverdag.

 

NB: Du kan også udskrive din bestillingsliste, og medbringe den til vores velassorterede butik. ”Kom og mærk duften af træ”.

 

Vi holder åbent: Mandag – Fredag kl. 7.00 – 17.00 samt Lørdag 9.00 – 13.00, så henter du selv, sparer du også fragten!

 

 

Betingelser og andre praktiske oplysninger

 

1.     Om længder på vores lister

 

Listerne sælges i hele længder og lagerføres typisk i længder delelige med 30 cm fra 180 til 480 cm (f.eks. 180 cm, 210 cm, 240 cm o.s.v.).

 

Ikke alle listenumre findes i alle længder og generelt er lister i hårdttræ kortere end lister i fyrtræ.

 

2.     Din forespørgsel   

 

I de fleste tilfælde er det nemmeste for dig at beregne det samlede antal løbende meter (lbm.), du skal bruge tillagt 10 – 15 % skærespild. Dette gælder f.eks., når du skal bruge de fleste standartlister, væglister og fodpaneler. Derefter indtaster du det ønskede antal meter direkte i feltet lbm ud for listenummeret i bestillingsfeltet.

 

I andre tilfælde, først og fremmest når du skal bruge indfatninger, er det oplagt, at du har brug for nogle længder, der går op i hele dør- eller vinduessider. Det samme vil typisk gælde for karmtræ, bundstykker, fejelister, håndlister o. lign., hvor du også kan have brug for nogle specielle længder. I disse tilfælde indtaster du det ønskede stk. antal / ønskelængder i cm. i bestillingsfeltet.  

 

Når du har tilføjet de listenumre og mængder, som du er interesseret i at købe til bestillingslisten, klikker du på ”afsend bestilling” ude til højre i skærmbilledet.

 

Herefter bliver du bedt om at indtaste dine kundeinformationer: navn, adresse, postnr. by, e-mail adresse, kontakt telefon nr. og evt. alternativ leveringsadresse.

 

3. Din accept og betaling

 

Du accepterer vores tilbud (ordrebekræftelse) ved at klikke på linket ”accepter tilbud” i den ordrebekræftelse vi sender til dig. Først på dette stadie bliver du bedt om at betale, hvilket du gør ved at indtaste dine kreditoplysninger, trykke ”accepter” og afsende den til os. Du vil også blive bedt om at acceptere vores salgs- og leveringsbetingelser.

 

4.     Vores tilbud/ordrebekræftelse til dig

 

Vi behandler din bestilling hurtigst muligt og typisk førstkommende hverdag. Ud fra dine ønsker og vores lagersituation sender vi dig et tilbud i form af en ordrebekræftelse via e-mail. Af ordrebekræftelsen fremgår hvilke længder du kan forvente at modtage, samt en samlet pris incl. fragt og moms.

 

 

5. Specielt fremstillede lister

 

På Københavns Listefabrik fremstiller vi også specielle lister efter tegning / prøve. For at kunne give dig et tilbud skal vi som minimum bruge en tegning med angivelse af listens maksimale tykkelse og bredde i mm. samt oplysning om, hvor meget du skal bruge i lbm. Informationerne sender du til os via e-mail.

 

Ud fra oplysningerne sender vi dig et tilbud via e-mail. Ønsker du at benytte dig af tilbuddet skal vi bruge en prøve på din liste i god stand på min 20 cm’s længde. Prøven sender du til Københavns Listefabrik, sammen med en printet kopi af vores tilbud til dig.

 

Specialopgaver betales altid forud. Vi igangsætter produktion når vi har modtaget din fulde betaling mærket med tilbuds-/ordrenummer.

 

Salgs- og leveringsbetingelser

 

1. Levering og fragt lister

Leveringstiden fra du har godkendt ordrebekræftelsen (betalt via betalingskort) vil for lagervarer typisk være 2 - 3 hverdage.

 

Den forventede leveringstid kan dog være længere (for specialfremstillede lister typisk 2 -4 uger), hvilket vil fremgå af din ordrebekræftelse.

 

Københavns Listefabrik leverer lister med egne biler i Storkøbenhavn og Nordsjælland for 499,- DKK inkl. moms. I resten af landet sender vi listerne med fragtmand. Her vil alle ordre blive pålagt fragt på 799,- DKK inkl. moms (gælder kun det brofaste Danmark og gælder ikke Grønland, på Færøerne og i udlandet).

 

Mulighed samt pris for levering af andre typer varer, f.eks. Gulv, Plader eller andet sker efter tilbud! Spørg os!

 

Ved levering med fragtmand har vi kun mulighed for at angive den forventede leveringsdag. Ved levering med egne biler i Storkøbenhavn vil vi i visse tilfælde kunne angive et ca. tidspunkt på leveringsdagen (f.eks. formiddag/eftermiddag).

 

Fragt/Levering Trælister:

Kbh./Nordsjælland 499,-

Resten af landet (bofast) 799,-

 

Fragtprisen vises i din bestillingsliste, efter du har afkrydset for afhentning eller levering, samt leveringsområde.

 

Endelig pris inkl. fragt vil også fremgå af den ordrebekræftelse (det tilbud) du modtager pr. mail før du godkender dit køb.

 

Er du ikke hjemme til at modtage og kvittere for dine varer, kan fragtmanden sætte dine lister af på adressen efter aftale.

 

Dette kræver at du i notatfeltet på din bestilling giver din accept af dette. Du skal være opmærksom på, at risiko og ansvar for dine varer, også i dette tilfælde overgår til dig som kunde ved levering – selvom du ikke har kvitteret for modtagelsen!

 

Fragtprisen er for levering ”til vognside”, det vil sige til fortov eller i indkørsel. Det er i sidste instans vognmanden som (under rimelig hensyntagen til dine ønsker), afgører hvor varerne kan aflæsses.  

 

Det er muligt selv at afhente bestilte lister på Københavns Listefabrik efter aftale.

 

2. Priser og betaling

www.kbhlistefabrik.dk kan du betale med Dankort samt de fleste gængse kreditkort.

 

Salg af varer fra www.kbhlistefabrik.dk er udelukkende til Danmark og gælder ikke i Grønland, på Færøerne og i udlandet.

 

Alle priser på produkterne finder du under det konkrete produkt og prisen er angivet pr. lbm (eller i stk. for balustre, stolper, sokkelklodser mm. i DKK inkl. moms.

Udover prisen på produktet tillægges fragt (se nærmere under ”levering og fragt”)

 

Prisændringer: Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel. Dette gælder dog ikke for tilbud/ordrebekræftelser afgivet af os, med mindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbuddet. Tilbud er som udgangspunkt gældende i 8 dage. 

 

3. Sikkerhed

Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse. Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så det udelukkende er NETS, der kan læse dem. Hverken Københavns Listefabrik eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

4. Hvis du fortryder dit køb i webshoppen

Du har mulighed for at fortryde og returnere dit køb inden 14 dage, fra du har modtaget dine lister. Du skal blot inden fristens udløb have sendt listerne retur til vores adresse (se nedenfor).

 

Dette gælder dog ikke for specialfremstillede varer, hvor du ved accept via e-mail af vores tilbud er bundet af dit køb! Dette af hensyn til vores produktionsplanlægning.

 

Listerne skal returneres rene, ubrugte, tørre og i samme stand/mængde som ved modtagelse og så vidt muligt i originalemballage. Listerne skal, hvis de ønskes returneret, opbevares tørt/køligt og forsvarligt indpakket i plast før og under returnering.

 

Dette er vigtigt, da vi selv opbevarer listerne i en opvarmet tør hal ved typisk 10-20 grader. Bliver listerne hos dig pakket ud under anderledes temperatur-, luftfugtighedsforhold, vil listerne arbejde og de kan begynde ”at slå sig”. Sådanne returvarer vil vi ikke kunne sælge videre til andre kunder, og de vil derfor ikke blive krediteret.

 

Du har selv ansvaret for at eventuelle returvarer kommer frem til os i hel og god stand, når du udnytter din fortrydelsesret, - og du skal selv betale returfragten.

 

Ønsker du at returnere varer indenfor fortrydelsesfristens udløb, bedes du maile os forud med henvisning til din faktura/kontantbon nr. med angivelse af hvornår/hvordan du ønsker at returnere dine lister. Husk også at vedlægge varerne en kopi af din faktura/bon ved returneringen.

 

Tilbagebetaling vil ske via overførsel til din bankkonto hurtigst muligt, senest 10 bankdage efter at vi har modtaget listerne og har haft lejlighed til at undersøge dem. Husk at skrive dine kontooplysninger til os.

 

5. Hvis du ønsker at reklamere over din levering

 

Har du fået defekte eller fejlleverede varer og ønsker du at reklamere, kan dette ske til Københavns Listefabrik via mail med angivelse af faktura- og bonnummer. Beskriv kort problemet – gerne med vedhæftet fotodokumentation og husk at kontakte os for nærmere aftale om ombytning inden du eventuelt returnerer varer til os.

 

Du må under ingen omstændigheder tage dine lister/andre varer i brug, før din reklamation er færdigbehandlet ! 

 

Hvis reklamationen vurderes berettiget, kan du enten få defekte lister ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug / opbevaring af listerne eller anden skadeforvoldende adfærd. I enkelte tilfælde vil det først være muligt for os endeligt at vurdere din reklamations berettigelse ved listernes/varernes fremkomst til os.

 

Vores logistikafdeling hjælper med at organisere evt. ombytning/returfragt. Husk at det er dit ansvar som kunde, at returvaren er pakket i forsvarlig emballage så varens værdi ikke forringes under returnering. Du hæfter kun for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Emballagen må om nødvendigt åbnes men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

 

Reklamationsperioden løber fra den dato du modtager dine lister/varer. Fejlleverancer og defekter skal meldes til Københavns Listefabrik hurtigst muligt og indenfor rimelig tid efter modtagelse: Det er derfor vigtigt, at du kontrollerer varerne ved modtagelse eller umiddelbart før brug. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter at manglen er opdaget (indenfor de 2 års reklamationsret), vil reklamationen være rettidig. 

Du skal endvidere være opmærksom på, at træ er et levende materiale; at det arbejder og ændrer sig med variationer i temperatur, relativ luftfugtighed samt fugtighed i materialet; at det ikke kan undgås, at der opstår mindre bevægelser og svindrevner i materialet samt i og omkring samlinger og langs vægge / underlag efter, at lister/trævarer er taget i brug / sat op. 

Dette afhjælpes normalt ved en let fugning/spartling med egnet produkt efter listerne er akklimatiseret og inden evt. færdigbehandling. Denne type afvigelser på listerne/trævarerne er ikke dækket af reklamationsretten !

 

6. Ansvarsbegrænsninger og forbehold

Force majeure: I de tilfælde hvor rettidig eller mangelfuld levering hindres eller forsinkes af begivenheder udenfor Københavns Listefabriks kontrol, herunder men ikke begrænset til arbejdskonflikt, driftsforstyrrelser, transportvanskeligheder eller anden tredjemandssvigt o.l. kan Københavns Listefabrik ansvarsfrit udskyde levering eller helt eller delvist annullere orden efter vores eget valg - ved meddelelse til vores kunder hurtigst muligt.

 

Forsinkelser og fejlleverencer: Københavns Listefabrik kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. følgeomkostninger for dig af enhver art som kunde grundet forsinkelser. Det samme gælder i tilfælde af fejlleverede eller defekte lister, eller lister som er udgået eller i restordre fra Københavns Listefabrik.

 

* Vi tager forbehold for pris-, afgifts- og valutaændringer uden varsel!

 

* Vi tager forbehold for trykfejl samt eventuelle skrive- og billedfejl, som måtte forekomme på www.kbhlistefabrik.dk. Vi hører meget gerne, hvis du opdager sådanne fejl!

 

7. Beskyttelse af personoplysninger

For at du kan få din bestilling leveret, skal vi bruge dit navn, postadresse, e-mail adresse og mobil, så vi kan sende en ordrebekræftelse via e-mail. Alle oplysninger behandles fortroligt. Oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand. Der registreres ikke øvrige personfølsomme oplysninger.

 

De vil kun blive brugt i Københavns Listefabriks markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret dette forinden. Du kan til enhver tid frabede dig at modtage nyhedsbreve og anden markedsføring, selvom du har meldt dig til på et tidligere tidspunkt.

 

Logstatestik: For at kunne optimere og udvikle www.kbhlistefabrik.dk, benytter vi et statestiksystem, der i opsummeret form opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet de forlades m.v.

 

Cookies: Cookies er små tekstbeskeder, som lægges midlertidigt på din computer, når du bruger vores hjemmeside. Københavns Listefabrik anvender cookies. Du har mulighed for kun at acceptere nødvendige cookies på kbhlistefabrik.dk.

 

8. Billeder og andet materiale

Alt indhold på hjemmesiden, herunder tegninger, illustrationer og vejledninger er omfattet af copyright og må ikke kopieres/anvendes til kommercielt brug uden Københavns Listefabriks skriftlige samtykke.