Logo

Udpakning og opbevaring af lister

Når du modtager dine lister er det vigtigt, at de med det samme lægges på et tørt og køligt sted og holdes indpakket i lukket emballage. 


Efterår, vinter og forår kan det for eksempel være i en lukket carport, hævet og beskyttet mod fugt fra gulvet. I sommermånederne, hvor det kan blive meget varmt kan et køligt rum i boligen være en bedre løsning. Dette gælder hele året for dig, som bor i lejlighed eller dig, som af en eller anden grund, er nødt til at opbevare listerne i din bolig. 

Da listerne naturligt vil begynde, at "arbejde" efter de er pakket ud, skal opsætning ske umiddelbart efter udpakning ! Listerne skal altså ikke lægges "til tørre i den varme stue" før brug. 

Ønsker du at grundmale listerne inden opsætning bør du stryge dem på både for- og bagside. Listerne males på begge sider inden for et døgns tid for at undgå langvarrig udtørring. Maling skal naturligvis også ske på et tørt og køligt sted ! 

Overholder du ikke disse simple retningslinier er der risiko for, at listerne vil slå sig. Du skal være opmærksom på, at du ikke vil kunne benytte reklamationsretten i sådanne tilfælde. 

 

Klik her for at se produktkatalog